O Meni

Otvorila sam prvi blog o hrani (The Minuette Food Recipes) u oktobru 2010. Moja mama je imala svesku sa isprobanim receptima, koja je imala puno recepata na malim papirima. Zato sam odlucila da ih stavim na blog. Blog je napisan na srpskom i engleskom jeziku.

U septembru 2012. godine, otvorila sam drugi blog (The Minuette Food Recipes and Homemade Face Masks), jer sam imala neke duple (razlicite) recepte, a i ovako mogu povezati ova dva bloga. Osim hrane o receptima, blog ima recepte za domace maske za lice, samo na engleskom jeziku. Nedavno sam pocela s hrono ishranom. Od februara 2020. sam pocela sa receptima za sapune, kreme i balzame, za negu kose, za pranje vesa, za svece i osvezivace prostorija, ukrasi od polimerne gline. I ovaj blog je napisan na srpskom i engleskom jeziku.

Negde 2010. godine, otvorila sam novi blog, ali je bio zatvoren za pretrazivace, pa sam zaboravila na njega. U februaru 2016. godine, slucajno sam ga nasla, pa sam reorganizovala blog da bude sa receptima za bebe i decu. A kasnije sam dodala recepte za trudnice. Ovaj blog (The Minuette’s 3 – Bebe, Deca i Trudnice) je samo na srpskom jeziku, za sada 🙂

Minuette je ime iz italijanskog stripa “Alan Ford”, koji je preveden na hrvatski jezik. Minuette je jedini zenski član TNT grupe.

Ako Vam je potrebna izrada websajta ili prodavnice za vasu firmu ili prodavnicu vise informacija mozete pronaci na websajtu.

TheMinuette

Azurirano: 02/04/2020